המתכון הבא איננו דיאטטי במיוחד אבל יחד עם זאת חומרי הגלם סבירים עד בריאים למחצה. בהתחלה הייתי חותך את הכרובית לפרוסות, מטפל בכול פרוסה בזהירות וטבל אותה באופן אישי, ככול שהזמן הפנוי התקצר עברתי לקיצור התהליך, בהתחלה דילגתי על החיתוך היפה, אחר כך דילגתי על הטבילה האישית ולאחר מכן כבר התהליך התקצר לכדי חיתוך ספונטני וערבוב כללי של הכול. זה סיפור התקצרות תהליך הכנת הכרובית. בכלל, ראיתי, כי הילדים מאוד אוהבים את הכרובית באופן זה. |
החומרים: [עבור משפחה עם שלושה בנים חצי ורעבים ]
1 כרובית
2 ביצים
4-6 כפות קמח (כל קמח מתאים)
מעט מלח
פלפל
שמן איכותי לטיגון בינוני עד עמוק
תהליך ההכנה:
חותכים את הכרובית לתוך קערה באופן
ספונטני ביותר לחתיכות של 2-4
ס"מ
שוברים פנימה את הביצים ומערבבים היטב
כך שכל הכרובית תהיה רטובה
מכניסים פנימה את הקמח ושאר חומרי
הטיבול ומערבבים היטב. חלקי הכרובית
צריכים להיות מקומחים, לא יבשים ולא
רטובים מידי.
מטגנים בשמן שמכסה לפחות חצי מגובה
הכרובית
מתכון מס' 2
אותו הדבר עם חתיכות חזה עוף – הולך
טוב עם רוטב חמוץ מתוק
מתכון מס' 3
אותו הדבר עם ברוקולי
|
|
|