תוצאות חיפוש במאגר דפים |
|
|
|
3
|
תמונה יצוגית (יש לבחור רק אחת)
|
|
קישור
|
קישור
|
|
|
|
סלט ששוני [של שירה -גרעין ששון] ה"מתכון" שלי לסלט, המוכר היטב מארוחות שישי במגוון, הוא בכלל לא שלי... למדתי את כל הסודות והטריקים שבו מחברי לגרעין המהולל- ג. ששון. בתור קיבוצניקית שאוכלת בחדר האוכל, לא חשבתי מעולם על האפשרות לפרוס תפוח, אפרסק או אגס ולצרף לסלט. בינינו, גם "עלי בייבי" לא היו חזון נפרץ בחדר האוכל הקיבוצי בשנות ה-80 וה-90. ואז, פגשתי את איתן מור החביב, שנהג לצרף פירות לסלטים שלו. אודי שנא את זה. לי זה היה טעים:) את הרוטב, למדתי להכין בעזרת נועה החמודה והמוכשרת. פעם, בפורים, הגרלנו את נעמיקה בתור מושא להענקת משלוח מנות ונועה הכינה לה צנצנת ענקית מלאה ברוטב ויניגרט-חרדל. עכשיו תארו לעצמכם את נעמיקה מתמוגגת. נכון כיף? תאריך 11/11/2011 |
|
|
|
|
|
טבולה כרובית של גלי הוצאתי את המתכון מתוך מדור אוכל של שרי אנסקי בסופשבוע של מעריב ועשיתי לו התאמות לטעמי. מאז שהצטרפתי ל"חיים בריאים", העין שלי "צדה" מתכונים שאני מכנה אותם "מתכוני חינם", כי הם מבוססים רק על ירקות שהם "חינם" במסגרת "חיים בריאים" = אפשר לאכול מהם כמה שרוצים. למעשה יחד עם הצנוברים במתכון המקורי והחמוציות שהן תוספת שלי הוא כבר לא ממש "חינם" אבל הרבה יותר טעים... תאריך 5/11/2011 |
|
|
|
|
|
פלפלים קלויים בחומץ של אור אדם רינת שאלה אותי פעם איך להכין את סלט הפלפלים המוחמצים. עבודה רבה והכמות קטנה - אבל הטעם נפלא. הסוד האמיתי הוא בשום - והרבה תאריך 5/11/2011 |
|
|
|
|