הסודות המתוקים של נעמיקה 2 - העניין הזה ממש לא ברור. אבל שנייה אחרי שהילד האחרון סיים לאכול ומוריד צלחתו לכיור. נעמיקה כבר מופיעה עם הקינוחים המסורתיים שלה, שהילדים בולעים באהבה ולנו המבוגרים נשאר רק ללקק את הפירורים. |
חומרים: 200 גר' שוקולד מריר 200 גר' חמאה כפית וניל 4 ביצים + 4 חלמונים מהמתכון הקודם. 1 כוס סוכר קורט מלח חצי כוס קמח
אופן ההכנה: להמיס 200
ג' שוקולד מריר + 200 ג' חמאה על סיר מעל סיר עם מים חמים + כפית וניל.
לטרוף במטרפה 4
ביצים + 4 חלמונים (אלו מהמתכון הקודם) + 1 כוס סוכר וקורט מלח - עד לקבלת נוזל
אחיד. לערבב את השוקולד עם הביצים היטב.
להוסיף חצי כוס קמח -
לערבב טוב.
לשמן עם קצת חמאה
קעריות קטנות מנייר כסף, מנזטים או תבנית מיוחדת עם שקעים.
למזוג לקעריות
ולאפות בין 12-15 דקות בחום 180. ברגע שהשוליים תופחים (לבדוק עם גפרור) – להוציא,
לצנן כמה דקות, לחלץ מהקעריות ולהגיש. כדאי לצקת על העוגות קרם שוקולד או קצפת.
|
|
|