הדהימו את האורחים |
[ליאור לפיד]
שמים במערבל מזון את המרכיבים הבאים:
1 בצל גדול
צרור פטרוזיליה
3 קופסאות
קטנות טונה בשמן
4 ביצים
קשות
מפעילים ומערבבים
מוסיפים: 0.5
גביע שמנת חמוצה
3-4
כפות מיונז
1-2
כפיות חרדל
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל
מפעילים ומערבבים
ומוסיפים גם: ממיסים 2 שקיות ג'לטין בכוס מים
רותחים
מוסיפים את המים עם הג'לטין למעבד מפעילים
ומערבבים
יוצקים לתבנית מאורכת ומכסים בניילון נצמד
מקררים במקרר עד ההגשה (מינימום 3
שעות)
לפני ההגשה:
עוברים עם סכין ומפרידים את הדפנות
הופכים על מגש ומרימים את התבנית
מקשטים בפרוסות מלפפון חמוץ ונענע אם
יש
|
|
|