מתאים להכנה בשבת בבוקר, רצוי להזמין את המכשיר ופל בלגי ערב קודם אצל משפחת יסעור.
את המייפל יש להוסיף בצורת חילזון או נחש, בלבד, אסור להשאיר ריבועים ריקים!. |
החומרים:
100 גרם חמאה מומסת
2 כוסות קמח
1/4 כוס סוכר
2 ביצים
1/2 חבילה אבקת אפיה
1.5 כוס חלב
קורט מלח, וניל
אופן ההכנה:
1. משאילים ממשפחת יסער מכשיר לופל בלגי
2. מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפיה,
3. חופרים בור בקמח ומוסיפים חמאה וביצים טרופות
4. מוסיפים בהדרגה את החלב עד שהתערובת סמיכה אבל
נשפכת.
5. מחממים את המכשיר ומכינים 4:30 דקות בדיוק. 6. לאכול עם שמנת, מייפל, ריבה או סירופ
שוקולד או הכל יחד.
|
|
|